HVA ER DR.CHOICE? 

 

Norsk aktør

Vi er en norsk aktør av høykvalitets kosttilskudd.Dr. Choice har designet sin egen Omega3 olje i kapsler. Dette er høykonsentrert Omega3 med fokus på EPA og DHA som er de essensielle fettsyrene i den marine oljen.

Høykvalitetesprodukter

Vi kan garantere at våre produkter inneholder hva de lover med hensyn til kvalitativ og kvantitativ deklarasjon. En kunde som handler med Dr. Choice AS skal vite at produktet er av høy kvalitet.

Lege Leiv Bjørndal

En av grunnleggerene bak Dr. Choice er Leiv Bjørndal (Cand.Med fra Universitetet i Oslo). Gjennom sitt arbeide med å fremme folkehelsen over de siste 3 tiår har Leiv Bjørndal jobbet med å få Omega3 inn i folks hverdag.

 

 
Lege Leiv Bjørndal

Lege Leiv Bjørndal

Omega3 som en del av den daglig kosten

Flere og flere mennesker oppdager den viktige effekten av Omega3, som en del av den daglige kosten. Idrettsmiljøet har kjent til dette lenge, men nå begynner også den vanlige kvinne og mann i gaten å forstå den positive effekten som Omega3 har på helsen.

En av grunnleggerene bak Dr. Choice er Leiv Bjørndal (Cand.Med fra Universitetet i Oslo). Gjennom sitt arbeide med å fremme folkehelsen over de siste 3 tiår har Leiv Bjørndal jobbet med å få Omega3 inn i folks hverdag. Gjennom dette arbeidet har Leiv Bjørndal etter hvert blitt en av Norges mest kunnskapsrike lege på effekten av Omega3 for helsen vår.

Biografi Leiv Bjørndal:

– Praktikant, sykehuset i Levanger, Norge (kirurgi og medisin).
– 6 år som medisinsk leder i Vaagsøy Kommune, kombinert som allmennlege.
– Jobbet i avdeling for revmatologi på Haukeland Sykehus i Bergen, og psykiatrisk avdeling i Ålesund.
– Jobbet de siste 30 årene med ortopedisk og forebyggende medisin