Dr.Choice med lokal Rema1000-avtale

I 2019 blir Dr. Choice sine produkter å finne i hyllene på Rema 1000 på Vestlandet!  

Nå kan du handle Dr.Choice sin høgkonsentrete Omega-3 (både kapsler og flytende olje) på Rema 1000 Ulsteinvik!

Nå kan du handle Dr.Choice sin høgkonsentrete Omega-3 (både kapsler og flytende olje) på Rema 1000 Ulsteinvik!

 

Det er utrolig morsomt å kunne ta steget med produktet også inn i dagligvarer, seier Leiv Bjørndal, gründer i Dr. Choice.

Dr. Choice AS blei stifta tidlig i 2018 av tre Ulsteinvikarar: Den pensjonerte legen Leiv Bjørndal, kapteinen Arnt Skinnes og selger Jarl André Andersen. Med seg på partnersiden har de også Silje Urke Antonsen som har ansvar for markedsføringen.

– Selv om det er mange aktører i markedet som tilbyr Omega-3, så er de ikke i nærheten av vår kvalitet. Vi kan nå etter eit lite år i drift vise til fleire hundre fornøgde kunder, og vi får stadig inn meldingar og historier på den gode effekten oljen vår har på folks helse, seier Leiv.

Med røtter til Ulsteinvik, produksjon av oljen i Brattvåg og nå tilgjengelig i kommunens mest populære dagligvarebutikk (og kåret til årets bedrift i 2018!), det blir ikke mer lokalt enn det. Det er vi svært stolte av!

Over 30 forhandlerer –  Nå utvides produktporteføljen

Skjermbilde 2019-03-19 19.13.50.png

Dr. Choice sine produkter er å finne i over 30 forhandlere fordelt over heile Norge. Siden de første pallene med 1000 mg kapslar av Dr. Choice sin høgkonsentrerte Omega-3 ankom Ulsteinvik i sommer, har vi jobbet med å utvide produktportefølgen.

Nå i mars lanserte vi Omega-3 Forte, som er ei høgkonsentrert Omega-3 flytende olje, i beste kvalitet. Mer høgkonsentrert Omega-3-kilde enn dette finnes ikke på markedet.

I tillegg til denne storlanseringa, kommer også Dr. Choice sin høgkonsentrerte Omega-3 i 500 mg-kapsler. Forventet tilgjengelig hos forhandlere og i nettbutikk i slutten av mars.

Hvorfor ble Dr. Choice startet?

Med Leiv sine observasjoner og erfaring etter alle år som allmennlege, så han et behov for en olje med høyere kvalitet for bedre effekt. Med en enda mer konsentrert olje vil vi kunne oppnå bedre effekt med riktig dosering, mente han.

Gjennom sitt arbeide med å fremme folkehelsen over de siste 3 tiår har Leiv Bjørndal jobbet med å få Omega3 inn i folks hverdag. Gjennom dette arbeidet har Leiv Bjørndal etter hvert blitt en av Norges mest kunnskapsrike leger på effekten av Omega-3 for helsen vår. 

De har alle fire eierene opplevd god effekt med oljen, og de var ikke i tvil om at dette var liv laga. Historien til Dr. Choice sin ene partner og grunnlegger, Arnt Skinnes, kan du lese her: https://www.drchoice.no/artikler/2019/2/1/nyrene-var-nr-kollapse-slik-fikk-arnt-4-ekstra-r-i-arbeidslivet

Dr. Choice garanterer at produktene inneholder det de lover med hensyn til kvalitativ og kvantitativ deklarasjon. En kunde som handler med Dr. Choice AS skal vite at produktet er av høg kvalitet.

Flere og flere mennesker oppdager den viktige effekten av Omega-3, som en del av den daglige kosten. Idrettsmiljøet har kjent til dette lenge, men nå starter også den vanlige kvinne og mann i gata å forstå den positive effekten som Omega-3 har på helsa.

Les mer om våre produkter ved å klikke her.


 
Silje Urke Antonsen