Ny norsk fiskeolje: Høykonsentrert og av beste kvalitet

Med denne fiskeoljen kan du få dekket hele dagsbehovet ditt av Omega-3 i en liten, høykonsentrert teskje – i tillegg til å få fylt ditt daglige behov for D-vitamin. Passer bra for alle som misliker å svelge mange kapsler, da en teskje med vår olje tilsvarer fem (!) teskjeer med tran. Den kan tilsettes mat eller tas som den er og den smaker faktisk godt!

 
 
NYHET: Nå får du høykonsentrert Omega-3 i flytende olje fra Dr. Choice

NYHET: Nå får du høykonsentrert Omega-3 i flytende olje fra Dr. Choice

 

DEN MEST HØYKONSENTRERTE OMEGA-3-OLJEN PÅ MARKEDET

Og daglig dosering er mellom 1/2 til 1 teskje – og det holder i massevis! Dr. Choice Omega-3 Forte, leveres i 150 ml flaske –  som vil dekke én måneds forbruk med anbefalt dose for voksne. Oljen er i triglyserid-form, for å optimaliserer opptak av Omega-3

ANBEFALT DOSERING PR DAG: 

- 1/2 ts pr dag for personer mellom 40-80 kg 
- 1 ts pr dag for personer 80 kg og oppover.

Bestill i dag, få tilsendt hjem i postkassen!

Dr.Choice har flere kundehistorier. Les noen av de her:

LES HISTORIEN OM ARNT: “NYRENE VAR NÆR Å KOLLAPSE: SLIK FIKK HAN 4 EKSTRA ÅR I ARBEIDSLIVET:

https://www.drchoice.no/artikler/2019/2/1/nyrene-var-nr-kollapse-slik-fikk-arnt-4-ekstra-r-i-arbeidslivet

LES HISTORIEN OM RUTH: “– EN VELVÆRE OG GODFØLELSE JEG IKKE HAR KJENT PÅ ÅRESVIS”.
https://www.drchoice.no/artikler/2019/2/8/ruth-69-en-velvre-og-godflelse-som-jeg-ikke-har-kjent-p-i-resvis

HVORFOR ER OMEGA-3 VIKTIG?

Det er svært mange som har en ubalanse av Omega-3 og Omega-6 fettsyrer i kroppen. Denne ubalansen kan føre til en subklinisk kronisk betennelse i kroppen som har vist seg å være årsaken til den rekke sykdommer som:

  • Psoriasis

  • Hjerte / karsykdommer

  • Altzheimers / demens

  • Nevrologiske sykdommer

  • Lungesykdommer

  • Leddgikt

  • Autoimmune sykdommer

Med en teskje Dr.Choice høykonsentrert fiskeolje daglig forebygger du alle disse sykdommene og hjelper kroppen med å holde seg frisk.

RENT OG HØYKONSENTRERT OMEGA-3

Det er stor forskjell på kvaliteten når det kommer til Omega-3. Tradisjonell tran er kokt av torskelever, mens vår omega-3 kommer fra kaldpresset, rent fiskekjøttet av ansjos og markell. Oljen blir presset ut av fiskekjøttet som har høyt innhold av den flerumettede fettsyren Omega-3 og er molekylærdestilert. Det vil si at fiskeoljen gjennomgår den mest avanserte raffineringsmetoden, en renseprosess for å fjerne tungmetall og miljøgifter fra fiskefettet, og dermed kan vi garantere en av de reneste oljene på markedet.

NORSKPRODUSERT

Alle våre produkter er norskprodusert med høye krav og kontroller til kvalitet. Som et direkte resultat av dette, så inneholder vår olje fem ganger så sterkt innhold av EPA og DHA som tradisjonelle Omega-3 kapsler. EPA er betennelsesdempende og DHA er viktig for hjernen og nervesystemet.

SMAK OG BRUK

Om man skal ha effekt av Omega-3 inntak, så må man også få i seg riktig mengde. Og da er det også lettest å oppnå effekt med den reneste, og mest høykonsentrerte oljen. Dessverre er det mange som har vonde minner og smaker av en dårlig tran fra langt tilbake. Er du voksen og skal ta Dr. Choice sin flytende Omega-3 olje så trenger du ikke å bekymre deg for dette. For det første vil den daglige mengden være så liten at du såvidt vil kjenne oljen. For små barn vil de trenge så lite som  ⅓ teskje. I tillegg til at vår olje både lukter og smaker friskt. Gi den et forsøk, vi lover deg at du vil tenke “Jøss, dette var jo faktisk godt!”. Dr. Choice Omega-3 Forte, leveres i 150 ml flaske – som vil dekke én måneds forbruk med anbefalt dose for voksne.

 
Therese Hagen