Nesten helt frisk etter åresvis med atopisk hudsykdom

Vi kom nylig over Martin sin historie om de gode resultatene han opplever gjennom sitt daglige inntak av Dr.Choice sin høykonsentrerte Omega-3. I videoen som du kan se under, forteller han at han har slitt med kuldeeksem siden militæret. Frostskaden utløste den gang en alvorlig atopisk hudlidelse som han har slitt med i svært mange år.

Det gleder oss over å se nok et eksempel på at Omega-3 kan ha en positiv virkning på blant annet slike hudsykdommer. Vi tror at vi kan bidra til å gjøre folk friskere og kvikkere, gjennom å øke kunnskap om hvor viktig Omega-3-fettsyrer er for din helse og velvære. Det er Martin i alle fall et bevis på. Video ser du nederst på denne siden. 👇

Vi i Dr.Choice ønsker å tilby vår kompetanse for å gjøre det lettere for folk å oppnå sin ønskede effekt. Om du har flere helseutfordringer og går på andre tilskudd eller medisiner, vil vi anbefale å inkludere din fastlege i dialogen for å finne frem til et hensiktsmessig daglig inntak av Omega-3, med optimal balanse av EPA/DHA.

Om atopisk hudlidelse: Det kalles på fagspråket Atopisk hudlidelse og er en kronisk, tilbakevendende hudbetennelse (dermatitt) av ukjent årsak som er karakterisert ved tørr og kløende hud. Mest vanlig er utslettet lokalisert i bøyesiden av albuer og knehaser. Utslettet er oftest et avgrenset, rødt hudområde med hevelse og små blemmer når eksemet blusser opp. Tilstanden kan oppstå i alle aldersgrupper, men den er vanligst hos barn under fem år.

Silje Urke Antonsen