Ruth (69): – En velvære og godfølelse som jeg ikke har kjent på i åresvis

Stivhet og smerter i beina gjorde at det ble en kamp for Ruth å komme seg til butikken. Kreftbehandlingen hadde satt sine spor på alvor, men nå føler Ruth endelig på en godfølelse hun ikke har kjent på åresvis.

dr.choice-ruth.png

Etter vi presenterte historien til Arnt tidligere har vi fått mange flere historier fra våre kunder, om deres opplevelse og resultat etter de startet fast med Dr. Choice sin høykonsentrerte Omega-3.

Èn av de vi har snakket med er Ruth på 69 år fra Ålesund som har prøvd vår Omega-3 i noen måneder. For fem år siden ble hun operert for kreft og har vært dårlig i beina siden da.

– Etter cellegiftkur ble jeg så dårlig i beina at jeg knapt orket å gå på butikken som ligger bare 150m unna. Det var store smerter i beina og jeg opplevde at jeg var veldig stiv og støl.

Hun forteller om tiden etter behandlingen som frustrerende hvor hun var på leting etter nye behandlinger og løsninger for å gjøre hverdagen litt lettere. Etter at hun begynte med Dr. Choice og økte til 3 kapsler om dagen har hun blitt mye bedre:

– Det høres kanskje litt rart ut, men det er som at jeg kjenner igjen velværen fra da jeg var et lite barn når jeg går og legger meg. En velvære og godfølelse som jeg ikke har kjent på i åresvis, forteller Ruth.

Hun fortsetter: – Jeg har uten tvil blitt betraktelig bedre. Jeg har heller ikke gjort noen andre endringer enn å øke inntaket etter anbefaling, så det er jo rart om det skulle være noen annen grunn enn Omega-3 som har gjort meg så mye bedre på denne tiden.

– Jeg har tatt Omega-3 i flere år og tatt 2 kapsler for dag. Nå etter jeg ble presentert for Dr. Choice ser jeg at denne inneholder mer DHA og økte antall kapsler daglig til 3 etter anbefaling derifra. Det har jammen vist resultater, forteller Ruth.

Hun er ikke den første som nevner dette og vi har de siste månedene snakket med flere som har samme erfaring: Å ha tatt Omega-3 i åresvis uten å ha merket noe som helst. Her har vi noen anbefalinger som kan bidra til økt effekt:

HVA ER VIKTIG NÅR DU SKAL VELGE OMEGA-3?

Anbefalt daglig dosering kan variere, alt etter hvilken effekt du ønsker. Nedenfor kan du se Dr.Choice sine anbefaling på dosering etter ønsket effekt.

– En god olje skal smake og lukte lite

– Oljen må være renset for miljøgifter (molekylærdestilert)

– Oljen må være stabil og tåle lagring

– Oljen bør være høykonsentrert for å lettere oppnå optimal dose

Dr. Choice Omega-3 er en høykonsentrert olje med minst 300mg EPA og 200mg DHA. 

Kroppen bruker ca 120 dager på å fornye alle røde blodlegemer i kroppen. Virkningen av omega3 vil ta 1 til 2 måneder før forbedringer merkes i kroppen. Derfor er det viktig å følge anbefalt dose hver dag.


Hjerte: 3-4 kapsler
Ledd: 5 kapsler
Immunapparat: 3 kapsler
Hjerne og nervesystem: 4 kapsler 
Hud: 3-4 kapsler
Psoriasis: 4 kapsler
Øyne / syn: 3 kapsler
Friske voksne personer: 3 kapsler

Therese Hagen