Nytt produkt fra Sunnmøre: Dr.Choice Omega-3

DR. CHOICE OMEGA-3, EN HØYKONSENTRERT MOLEKYLÆRDESTILERT OLJE AV BESTE KVALITET.

Dr.Choice kapsler og boks omega-3.png

Hvorfor bruke Omega-3?

Mennesker i alle aldre vil ha nytte av omega-3 tilskudd. Den vanligste grunnen til å bruke Omega-3 er at det altfor ofte en stor ubalanse i kosten vår med et høyt innhold av Omega-6 i forhold til Omega-3. Denne ubalansen er en viktig faktor som starter subklinisk (ikke symptomgivende) kronisk betennelse i kroppen. 


Det er flere grunner til å bruke Omega-3, og det viktigste argumentet er at vi i dag vet at kronisk subklinisk inflammasjon er årsaken til en rekke sykdommer: 

  • Kreft

  • Hjerte / karsykdommer

  • Altzheimers / demens

  • Nevrologiske sykdommer

  • Lungesykdommer

  • Leddgikt

  • Autoimmune sykdommer


Hva starter inflammasjon? 
Overtrening eller fysisk inaktivitet. Røyk. Høyt stressnivå. Dårlig søvn. Dårlig og pro-inflamatorisk mat som: sukker, raffinert mel (hvetemel). Omega-6 fra diverse plateoljer og rødt kjøtt. 

 

INFORMASJON OM DR.CHOICE SIN OMEGA-3 FISKEOLJE: 

Fiskeoljen til Dr. Choice er ferskvare, noe som gir lang holdbarhet. Den lange holdbarheten er også bekreftet av Mattilsynet. Med 1000 mg. kapsel av høykonsentrert Omega-3 er det lettere å oppnå ønskelig effekt og riktig dosering. Oljen inneholder D-vitamin, som i tillegg vil dekke ditt daglige behov for denne vitaminen. 

Åpner du lokket vil du lukte sitrus, som er tilsatt for å gi en bedre smak. 

Råvaren er Ansjos fra kalde farvann som blir foredlet i Brattvåg. Oljen blir presset ut av fiskekjøttet som har høyt innhold av den flerumettede fettsyren Omega-3.

Vår olje er molekylærdestilert. Hva betyr det? 
Det betyr at fiskeoljen gjennomgår den mest avanserte raffineringsmetoden, en renseprosess for å fjerne tungmetall og miljøgifter fra fiskefettet, og dermed kan vi garantere en av de reneste oljene på markedet. 

 

Anbefalt daglig dose ved spes. lidelser: 

Kroppen bruker ca 120 dager på å fornye alle røde blodlegemer i kroppen. Virkningen av omega3 vil ta 1 til 2 måneder før forbedringer merkes i kroppen. Derfor er det viktig å følge anbefalt dose hver dag.

Hjerte: 3-4 kapsler
Ledd: 5 kapsler
Immunapparat: 3 kapsler
Hjerne og nervesystem: 4 kapsler 
Hud: 3-4 kapsler
Psoriasis: 4 kapsler
Øyne / syn: 3 kapsler
Friske voksne personer: 3 kapsler

Innhold per 1000 mg kapsel: 600 mg Omega 3, av dette 300mg EPA, 200mg DHA.

Therese Hagen