Nyrene var nær å kollapse. Slik fikk Arnt 4 ekstra år i arbeidslivet

Nyrene til Arnt var på vei til å kollapse: Dette skjedde da han startet med Omega-3.

18486134_1694531454181402_3151408321500368698_n.jpg


Arnt Skinnes er kaptein og har stort sett jobbet hele sitt yrkesaktive liv på sjøen. For 5 år siden ble helsetilstanden såpass dramatisk at han mistet legeattesten, selv om han følte seg i god form. Han ble fortalt av legene at de ville bli nødt til å ta ut begge nyrene i løpet av kort tid.

– Nyrene mine var i utgangspunktet helt ferdige, de vokste seg bare større og jeg hadde store blødninger. Blodprosenten var nede på 9,2 og jeg fikk beskjed om at begge nyrene måtte transplanteres.

Leiv Bjørndal, tidligere allmennlege og grunnlegger av Dr. Choice, kjente til Arnt fra før og hans helsetilstand. Han hadde tidligere sett pasienter med gode resultater av inntak av Omega-3, og rådet Arnt til å øke det daglige inntaket av en høykonsentrert Omega-3 for å se om det kunne bedre helsetilstanden.

– Jeg mente det kunne i alle fall være interessant å prøve når det ikke var andre alternativer enn å transplantere med det samme. Rådet mitt var å starte med en god omega-3 og ta det daglig over en lengre periode, forteller Leiv.

Med store blødninger og blodprosent nede på 9,2 tok Arnt anbefalingen fra Leiv på alvor, og økte inntaket til 5 gram Omega-3 om dagen.

Etter 30 dager med daglig inntak av Omega-3 stoppet blødningene til Arnt. Blodprosenten begynte å stige opp til 13 og stabiliserte seg, og etter 3 måneder fikk han tilbake legeattesten og kunne begynne å jobbe igjen.

– Det er klart at legene ble forbløffet av dette. Kosttilskudd som Omega-3 har vært ekstremt omdiskutert, men det er mye logikk bak dette. Kostholdet vårt har endret seg ganske mye de siste tiårene, hvor det blir mindre fisk til middag som er rik på omega-3. Om det kan ha like god effekt på andre, som det har hatt for meg, så er det en stor bonus, forteller Arnt.

OMEGA-3 GA HAN 4 EKSTRA ÅR I ARBEIDSLIVET

Det er først nå, fire år etter, at de har vært nødt til å ta ut den ene nyren.

– Det er jo litt snodig, men det eneste endringen og tiltaket jeg gjorde var å begynne med Omega-3. De skulle egentlig ta ut begge nyrene for 4,5 år siden, men nå fikk jeg 4 ekstra år i arbeidslivet og foreløpig bare måttet fjerne én, sier Arnt.

Etter at han selv fikk erfare resultatene som Omega-3 ga han, var han overbevist om at det var flere som kunne ha nytte av både produktet, og ville gjerne være med på å opplyse mann i gata om effekten det har hatt for han.

OVERBEVIST AV EFFEKTEN – BLE MED OG STARTET DR.CHOICE

I 2017 ble Dr.Choice startet, både med Leiv Bjørndal, Jarl Andersen og Arnt som partnere. De så alle et tydelig behov for å produsere en bedre olje enn det som fantes på markedet i dag, og hadde et ønske om å tilby den beste Omega-3 fiskeoljen på markedet, så høykonsentrert som overhode mulig.

De designet sin egen Omega-3 i kapsler, en høykonsentrert og molekylærdestilert Omega3-olje som er produsert på Sunnmøre. At den er molekylærdestilert betyr at den gjennomgår den mest avanserte raffineringsmetoden, en renseprosess for å fjerne unødvendige og uønskede stoffer fra fiskefettet, og for å beholde nødvendige nivåer av EPA og DHA.

– Det er flere og flere mennesker som oppdager den viktige effekten av Omega-3 som en del av den daglige kosten, forteller Leiv.

Han fortsetter: – Idrettsmiljøet har kjent til dette lenge, men nå begynner også den vanlige kvinne og mann i gaten å forstå den positive effekten som Omega-3 har på helsen. Vi ønsker å være en kredibel aktør på markedet med lokal produksjon for å sikre kvalitet på produktet. En kunde som handler med Dr. Choice skal vite at produktet er av høy kvalitet.

Etter å ha sett resultatene til Arnt, har hele familien Skinnes begynt med daglig inntak av Dr. Choice høykonsentrert Omega-3. Kona, barn, barnebarn og far. Sistnevnte har spesielt merket god effekt på beina, hvor han tidligere har opplevd mye stølhet.

Mer info om Dr. Choice og vår høykonsentrerte Omega-3 finner du her.

Nå har vi tilbud hvor du får 25% rabatt ved kjøp av 2 bokser! Info om tilbudet finner du ved å klikke HER.

Therese Hagen